Валерия и Евгени  подхраниха клюките, че пак са заедно. От

...
Валерия и Евгени  подхраниха клюките, че пак са заедно. От
Коментари Харесай

Събраха ли се Валерия и Евгени, се питат зрителите

Валерия и Евгени  подхраниха клюките, че отново са дружно. От папарашки фотоси, оповестени от бургаското издание „ Флагман ” се разбра, че Валерия и виртуоза са били на фамилна почивка в квартал „ Сарафово ” на 16 юли.

На фотото, което е направено от  четец на уеб страницата се вижда, че двойката, която още веднъж стартира да поддържа слуховете, че не са се разделили са заседнали в капанче на плажа. Въпреки, че повече от месец двамата не бяха засичани дружно, а Валето дори заличи всичките си фотоси, на които е с Евгени, хората считат, че са се събрали, с цел да поддържат жив интереса към  личните си персони.

Кадрите на двамата са щракнати към 14 часа в известното заведение „ Капана ” и са в компанията  на близки на виртуозния пианист. Но са заели дискретно място на една от крайните маси на заведението и се разхлаждат с питиета.

Явно „ Сарафово ” е емблематично място за тях, откакто първата им поява като двойка бе след края на шоуто там. Те бяха видяни да честват рождения ден на свекъра Танко, който събра най-близките си на ваучър в  „ Камъните ”.

Източник и фотоси: Флагман

Тагове: new Евгени Генчев Ергенът Валерия от Ергенът Валерия и Евгени на плажа
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР